Både University of Georgia og Clarke County School District har skiftet til ekstern undervisning i overskuelig fremtid.

UGA, som stengte 12 mars for resten av måneden, kunngjorde i forrige uke at klassene ville gjenoppta online 30 mars. Offentlige K-12 skoler i Georgia er også stengt, og elevene fortsetter kursarbeid på nettet eller, for yngre barn, med pakker med regneark sendt til foreldre for å skrive ut.

«Vi blir ganske enkelt bedt om å lage en 90-minutters dag for barna og skyve den ut til foreldre gjennom ulike portaler,» sa en annenklasses lærer. «Noen lærere gjør mer enn andre, men ikke på en one-up slags måte. Det avhenger bare av om de har sine egne barn å ta vare på på toppen av å sjekke inn med foreldre. De ba oss ringe og se om det var noe de trengte.

«De fleste foreldre klager over å prøve å gjøre jobben sin og foreldre og undervise. Ikke alle familiene er lønnet og må fortsatt finne en måte å tjene penger på, og de som jobber for seg selv kan ikke finne arbeid akkurat nå.

«De fleste barn og foreldre savner å se sine venner mest av alt. Massevis av FaceTime og websamtaler. Jeg så en lærer i femte klasse fra J.J. Harris gjøre daglige to timers hangouts med klassen sin med elever som trengte konsekvente innsjekkinger. Mange deler ressurser, men alt avhenger av at forelderen har nok tid og internett-tilgang til å legge til rette for aktivitetene.

Foreldre til spesialundervisningsstudenter står overfor utfordringer som til tider har virket uoverstigelige.

«Jeg sliter med min yngste,» sa en mor. » Vi har fått ressurser til å jobbe med ham, men han er i en spesiell behov førskole, og alle ressurser virket godt over hans nivå. Jeg føler definitivt at de ikke følger hans IEP ved ikke å gi ressurser rettet mot hans behov og nivå av kognisjon.»

Sa en annen forelder, «Selv bare å kunne få tilgang til digital skolegang er ikke nok til å holde barnet mitt lære hva hun trenger, og jeg håper hovedsakelig at skolen vil være veldig sjenerøs med hvordan de klasse. Jeg vil ikke at barnet mitt eller et barn blir holdt tilbake et år på grunn av denne pandemien. Bare de mest privilegerte og lett å utdanne barn, og med minst én forelder som er i stand til å ta seg tid til å være sin hjemmelærer, kommer til å gjøre det bra faglig.»

Ifølge CCSDs Brannon Gaskins, akademiske sjef, har distriktet tatt følgende skritt for å gi spesialundervisningsstøtte:

Alle talespråkpatologer kontakter studenter og familier angående SLP-tjenester og dokumenterer kontakter og aktiviteter. Tilpassede materialer leveres for å løse IEP-mål og mål. I tillegg er følgende liste over ressurser lagt ut flere steder på CCSD-nettstedet: CCSD Talespråkshjemforslag.

Atferdsspesialister fortsetter å støtte studenter de har jobbet med. Kontakt blir gjort med alle familier for å gi virtuell hjemmeatferdsstøtte. I tillegg er atferdsspesialister i ferd med å lage minivideoer for å gi foreldre tips og strategier for å støtte barns følelsesmessige behov mens de lærer hjemmefra. Disse videoene vil bli lagt ut på individuelle skolenettsteder i løpet av de neste dagene.

Det ble avholdt et møte med alle ledere for spesialundervisning 17. En sjekkliste for alle spesialundervisning saksbehandlere ble gitt sammen med en logg for å dokumentere instruksjonsmateriell samt kontakt med familier. Forventningen er at hver case manager vil få kontakt med studenter på deres caseload på daglig basis på noen måte for å støtte deres avstandslæring. Disse støttene overvåkes av spesialpedagoger.

Spesialpedagoger samarbeider med lærere i vanlig utdanning for å gi passende til overnattingssteder og støtte for å forhindre regresjon i løpet av denne tiden med fjernundervisning.

Enhver student som tjenestegjorde i det tilpassede programmet mottok et individualisert sett med materialer som passer for å møte deres akademiske behov.

Alle studenter som ble servert i det beslektede programmet, mottok pakken med materialer på klassenivå og tilgang til Google-aktiviteter som andre studenter på vurderingsnivå mottok. Spesialpedagoger støtter dem for å sikre at de får tilgang til denne informasjonen. Når det er nødvendig, deles teknologiverktøy med familier eller spesialundervisningslærere med elever på telefonen for å hjelpe til med å se etter forståelse og svare på spørsmål.

CCSD fortsetter å overvåke og gi ressurser daglig til familier etter hvert som de blir tilgjengelige.

Spesialundervisningsansatte vil fortsette å jobbe med undervisningsledere og lærere for å fortsette å utvikle undervisningsmateriell i kommende faglige læringsmuligheter.

 

Legg igjen en kommentar