Athen foreldre har lenge beklaget fraværet av en viktig funksjon i lokale barnas underholdning: evnen til å nippe til en brygge mens du ser barnet ditt sparke tilbake og ha det gøy. Årets AthFest vil være din sjanse til å få den erfaringen. I tillegg til de vanlige barnevennlige aktivitetene som tilbys i den øvre enden av Washington Street, vil dette året også inneholde et øltelt ved siden av området, ifølge Emily Due, som organiserer KidsFest i år som en del av den årlige AthFest-festlighetene.

De med barn «vil kunne sitte ved bordene, nyte en kald drikke og se barna leke,» sier hun. Ølteltet på hovedscenen har vært en overveldende suksess for festivalen, så tillegg av et annet telt i nærheten av barneområdet er en naturlig progresjon.

Musikk og mer: Bortsett fra teltet, sier Due at mange av de årlige favorittene vil være tilbake – spesielt hoppeslottene som er en god måte å få barnet ditt til å sove godt den natten.

«Som i tidligere år, vil det være et KidsFest-håndverkstelt, KidsFest-scenen full av god musikk, lokale organisasjoner som tilbyr gratis aktiviteter i teltene sine, Kona Ice-lastebilen, Home Depot vil ha sitt eget telt fullt av aktiviteter og et hoppeslottområde,» sier hun. «Hoppeslottene er uten tvil den største trekningen, men Home Depot og håndverkstelt er populære også.»

Årets håndverkstelt vil ha et dyretema.

I tidligere år har en lørdag ettermiddag barnedansefest funnet sted ved siden av festivalen, men innendørs på Ciné. I år sier Due at dansefesten vil finne sted på KidsFest-scenen og bygget inn i dagens utvalg av underholdning. Dansefesten finner sted fra 13.30 til 13.3 .m. på lørdag.

Ellers starter den barnefokuserte underholdningen fredag kveld med Boulevard-nabolagets baserte band The Voltures. Musikken starter lørdag kl 22:30.m og fortsetter til det siste bandet starter kl 17:30.m. Lørdag har to forestillinger fra tidligere athenske Sara O’Brien, som bringer henne Community Rocks prosjekt fra sitt hjem i New Jersey for en CD-release fest. På søndag kan barna finne musikk og forestillinger fra 1-5 .m. Se hele AthFest-planen for mer.

Beat the Heat: Fra og med presset var været for AthFest-uken i gang med å skifte til de vanlige sommertemperaturene. I utgangspunktet blir det varmt. Men det betyr ikke at du bør bli hjemme. Med riktig forberedelse kan du forberede deg og barna dine for en god tid uansett hvor mye solen slår ned.

Hvis du skal stå utenfor en oppblåsbar for en del av dagen, sørg for å komme forberedt. Dette betyr en bredbremmet lue for både deg og barna dine, samt solkrem. Downtown bygninger bare tilbyr så mye skygge, og hvis du blir brent på lørdag (eller til og med fredag), vil det ødelegge hele helgen.

Hvis det er én ting vi kan lære av barna våre, er det å gi slipp og bli rotete. Det er juni i sør. Hvis det ikke er 95 grader, regner det nok. Ankom festivalen forventer å dryppe med svette hele dagen, og på den måten, når du finner at av skygge i ølteltet under barnas dansefest, vil du bli positivt overrasket.

Ikke glem hørselsvernet. Du kan være langsomt å gå døv fra alle de konsertene i din ungdom, men det trenger ikke å skje med barna dine. Få noen små hodetelefoner fra reBlossom eller en annen forhandler og lær barna dine om hørselsvern tidlig.

Snacks, som granolabarer, pluss litt vann er avgjørende. Ta mer enn du tror, fordi så fantastisk som det er å få en trakt kake, står i kø er ikke-og det er vanligvis når du trenger ekstra energi.

AthFest er en tid for å introdusere barn i alle aldre til musikk. Det er stort og høyt og kan være en flott opplevelse. Gjør det beste ut av det!

 

Legg igjen en kommentar