Etter å ha stemt enstemmig mandag for å be Athen innbyggere å bo hjemme så mye som mulig, athen-Clarke County Commission vil stemme i kveld på å gjøre den forespørselen mandatoryâ € «med visse unntak.

Første ting først: Dette er ikke en grunn til panikk. Du vil fortsatt kunne gjøre det meste du trenger å gjøre, for eksempel gå på jobb (hvis arbeidsgiveren din er åpen), få mat, dagligvarer, medisin og andre forsyninger, gå til legen, gå tur med hunden din, ta en joggetur eller ta vare på sårbare venner og slektninger.

Sykehus, helsestasjoner, lege- og tannlegekontorer, apotek, veterinærer og andre helserelaterte fasiliteter kan forbli åpne. Så kan dagligvare historier, nærbutikker, produsere stands, bønder markeder, banker, jernvareforretninger, auto forsyning og verksteder, bensinstasjoner, sosiale tjenester, tilfluktsrom, elektrikere, rørleggere, exterminators, leveringstjenester, vaskerier, renseri, barnepass fasiliteter, advokater, eiendomsmeglere, regnskapsførere og medier. Restauranter kan fortsette å servere mat til takeout og levering.

Når de forlater huset, er beboerne pålagt å praktisere sosial distancing, noe som betyr å holde seg minst seks meter unna ikke-husholdningsmedlemmer, som dekker hoste og nyser med albuen, vasker hendene ofte med såpe og varmt vann i 20 sekunder, bruker hånddesinfeksjonsmiddel og ofte rengjøring av høyberøringsflater.

Her er en forklaring på hva «ly på plass» betyr fra CNN. Det er ikke en total lockdown, som i Italia.

ACC politiet vil håndheve ordren «gjennom engasjement og informasjon levering.» De hjemløse er unntatt, selv om de oppfordres til å søke ly.

I tillegg fraskriver ACC seg alle vannavgifter for april måned, samt alle avgifter for forretnings- og alkohollisenser for det kommende regnskapsåret.

Fylket skal også sette opp midlertidige offentlige håndvaskstasjoner.

Hvis den godkjennes, vil ordinansen tre i kraft til 7.

Ebell, direktør for epidemiologi og biostatistikk ved UGA, ga denne grafen fra Imperial College i London som viser at behovet for kritiske omsorgssenger vil øke drastisk i de kommende ukene, langt overgår sykehusenes kapasiteter, da COVID-19 sprer seg med mindre mer drastiske tiltak blir tatt. Ifølge Ebell:

Den eneste måten å få behovet for Intensivsenger under kapasitet er en kombinasjon av general (det vil si alle) sosial distancing, case isolasjon og skolenedleggelser. Dette virkelig flater kurven. Som den nederste grafen viser, er det den eneste måten å få antall personer som trenger en Intensivseng (grønn linje) under antall senger tilgjengelig (rød linje). Det er fortsatt sannsynligheten for en ny bølge av tilfeller neste vinter, men da kan vi bygge flere åndedrettsvern, komme nærmere en vaksine og forhåpentligvis ha en bedre ide om hvordan man behandler infeksjonen.

Konklusjon: Obligatorisk generell sosial distancing er nødvendig. Vi har allerede sett at frivillige tiltak ignoreres, spesielt av yngre medlemmer av samfunnet, noe som setter de eldre og mer sårbare medlemmene i stor risiko. Samlet sett er det beste estimatet [er] at dette viruset vil drepe en av 100 infiserte, men denne hastigheten er 5% i de 70â € «79 og 10% hos de 80 og eldre.

Kommisjonen vil stemme over ly-in-place politikk på en 6 .m. kalt møte. Borgere frarådes å delta, men kan gi online kommentarer her.

 

Legg igjen en kommentar