På torsdag kveld forvandlet Caledonia Lounge seg fra en steinsentrisk festhi til et hjemmekoset, intimt, skeivt vennlig rom fullt av rolige, respektfulle mennesker. På kveld tre av sin turné prydet Laura Stevenson Athen med sine sjelfulle låter og lekne personlighet.

Støttet av bandet hennes – og flere måneder gravid – fylte Stevenson rommet med sin engleaktige, folkelige stemme. I år ga Stevenson ut The Big Freeze, samt en EP med Jeff Rosenstock, Still Young. I forrige uke spilte Stevenson inn en NPR Tiny Desk Concert og er for tiden på turné med åpningsforestillingen Adult Mom.

Shawn Alpays cello harmoniserte vakkert med Stevensons stemme på en engleaktig måte – de to var synkronisert på alle mulige måter, noe som gjorde det til et følelsesmessig sett. Neo-soul sangerens lyrikk var kanskje det mest spennende aspektet av showet, da hun fortalte historier både glade og triste om familie, venner og hennes ufødte barn. Mellom hver sang fremkalte Stevensons sprudlende, men tentative personlighet både latter og applaus fra publikum.

Mens mange av sangene hennes var drevet av kjærlighet og glede, var andre vakkert triste, noe som ga innsikt i følelser alle kan forholde seg til. Stevensons opptreden var ærlig, komfortabel og emosjonell, et show du ville være heldig å snuble over.

Stevie Knipe, også kjent som Adult Mom, åpnet showet med en følelse av ydmykhet og komfort. Knipe snakket med alle som om de var venner og uttrykte begeistring for å spille byen R.E.M. stammer fra. Knipes soloakustiske sett var intimt og ekte, fylt med sanger om seksualitet og liv, og til og med et cover av R.E.M.s «Losing My Religion».

 

Legg igjen en kommentar