VINNERSIRKEL: Låtskriver, komponist og regjerende Vic Chesnutt Songwriter of the Year Award-vinner Lydia Brambila vil feire utgivelsen av et nytt album lørdag 14. Den nye plata, som jeg bare har hørt de offentlig tilgjengelige forhåndsvisningssporene, heter Ars Apparatus, og fans av Brambilas tidligere utgitte materiale bør ikke skuffes. Faktisk er de to sporene på nettet nå – «Aster» og «Marlene» – feilfritt utført, arrangert og innspilt, noe som lover godt for resten. Også på regningen er Athen eksperimentelle kunstneren Ariel Ackerly og en kombinasjon som heter Acnestis, som består av Brambila, Ackerly, Lisa Lipani og Bridget Dooley. Lytt inn på lybram.bandcamp.com, og følg med på facebook.com/lybram.music.

OK, folkens, dette er alt. Du har bare et par dager igjen etter denne meldingen for å kjøpe lodd til 2020 Nuçipass. Dette passet får vinneren pluss en gjest inn i et helt forbløffende antall arenaer i Athen, Atlanta og Macon gratis hele året. Utvalgte steder inkluderer Eddie’s Attic, Hargray Capitol Theatre, Georgia Theatre, 40 Watt Club, Caledonia Lounge, Terminal West, Smith’s Olde Bar og mange flere. Billetter er bare fem dollar, og du kan kjøpe multipler, obvs, for flere sjanser til å vinne. Tegningen vil skje fredag 13 desember kl 12:30.m,så ikke slakk, jack. Alle inntektene fra denne trekningen går for å støtte oppdraget til Nuçis Space. Hvis du vil ha mer informasjon og billetter, kan du nucipass.org.

ACT LOCAL: En ny punk og hardcore samling med Athen og Atlanta band som heter Absent Control Vol. 1 kom nettopp ut, og det er verdt et par spinn, sikkert. Det er en fordel å, og jeg siterer fra albumnotatene, «bidra til å finansiere tilgangen til reproduktiv omsorg i den sørøstlige regionen av USA.» Det er både tilstrekkelig inspirerende og tilstrekkelig til å plassere dette solid i tradisjonen med de fleste punk fordel prosjekter. Når det er sagt, de spesifikke sporene av McQQeen, som dekker Flipper her; Åpenbaring, som dekker – av alle ting – Dagens ungdom. Blå kropper; og Rottweiler er alle ganske ess. Dette vil kjøre deg $ 10, og det er ingen mulighet til å kjøpe individuelle spor, så slipp dine dollar i samlingen plate på absentcontrol.bandcamp.com.

JAZZ SMAKER: Jeg mente å fortelle dere om dette Razzi King-albumet som het Timeless som kom ut for en håndfull uker siden. Du kan tilgi meg, skjønt, fordi volumet av materiale denne mannen legger ut er bare helt ute av hånden. Uansett, dette er et annet av hans samarbeid med Justin Case, og posten er kreditert dem begge. I motsetning til det overveldende flertallet av Kings utgivelser, tok ikke denne meg før fjerde spor, «Power of Love», og det er av bare seks spor på hele greia. Mellom den glatte jazzen i den melodien og den siste sangens sene kul, «Know You Want It», kunne dette ha blitt redigert ned til en fin to-sangsingel. Jeg er villig til å gi King et pass på fire mindre-enn-stellar spor, skjønt, fordi hans produksjon er så vidunderlig og generelt 100% top-notch at det er bare naturlig å gå glipp av et par ganger. Hold deg nysgjerrig og grav inn i hele katalogen hans echobassrecords.bandcamp.com.

HOLD DEG KJØLIG: Dark ‘n’ synthy band Midiskirts har en ny sang som kommer ut lørdag 13. Sporet er mest kjent for sine ubehandlede trommer og topplinjemelodi. Minner om de tidligste, veldig rå spor fra slike som OMD, er dette hyggelig på et rent estetisk nivå fraværende ytterligere betydning. I en e-post ble sporet beskrevet for meg som et «lidenskapelig svar på vår politiske tid». Og det kan godt være. Bestem deg selv ved å finne dette på Spotify eller soundcloud.com/midiskirts.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.