Etter å ha sidling opp til scenen med Country Strange Vol. 1 EP tilbake i januar, Athen-området landet sensasjon onkel Goo dukket opp igjen like før Halloween med Cattywampus!!!, en annen seks-sang samling av svært offbeat, svært hyggelig røtter musikk utgitt i forbindelse med langvarig Lavonia etiketten og artist kollektive Gypsy Farm.

Plata, en standout i både konsept og henrettelse, er like deler lovløs twang, gonzo teft og Nordøst-Georgia merkelig, med sanger som «I Hung Myself» og «When I Die (Bury Me at the Waffle House),» mørk morsomme låter som maner en viss fatalist belastning av tradisjonell countrymusikk. «Jeg vil at all asken min skal være spredt, kvalt og dekket,» Goo croons på postens All-Star Special av en avsluttende spor, «og Big Jim ved grillen kan synge «Amazing Grace.»

Goo, sceneskapingen av låtskriver og skuespiller Garrett Chase Carpenter, vil spille sitt tredje show i Athen fredag kveld på Caledonia, hvor han vil bli støttet av sitt all-star band, The Country Dragons – som inkluderer medlemmer av Elf Power og The Humms – og sluttet seg til regningen av andre lokale grus-road jammers Georgia Dish Boys og Harry Carey frontmann Jim Willingham. Med julen rett rundt hjørnet, forventer showet å bli spiked med masse ferie jubel.

For å forhåndsvise konserten og feire sesongen inviterte vi Carpenter – goo – til å sende over en liste over gaveideer i siste liten for de spesielle noenene i livet ditt. Sjekk dem ut nedenfor, og få tak i dem.

Ekte gode tips for noen ekte Goo gaver: Gi dem …
1. En del av ditt jævla sinn

«Ikke hold tilbake nå – la dem få det!» Goo sier. «Begynn med å si noe sånt som: «Du bruker opp all den gode kommodetiden! SLIPP MEG INN!’ Resten vil følge etter. Sørg for å skrike ekstra høyt, ellers kan de gå glipp av poenget.»

2. En Alligator Head Fra En av de gavebutikkene i Florida

Føl deg fri til å bli kreativ med denne, sier Goo, og forklarer: «Jeg bruker alligatorens munn til å holde ekstra forandring. Jeg er nesten opp til 7 dollar! Det er gaven som fortsetter å gi, Clark.»

3. En fin, fast mage gni

«Dette er ikke bare for dawgs,» insisterer Goo. «De vil ikke innrømme det, men de fleste elsker dem en god gni på magen.» Det er en rimelig gave som har den ekstra fordelen av å øke mottakerens selvtillit. «Det forteller dem at de gjør det ganske bra, alt tatt i betraktning», sier Goo.

4. Noe å tro på

Når vi går inn i 2020, kunne vi alle trenge litt styrende lys. «Kom igjen og start den religionen du har snakket om», anbefaler Goo. «Det er skattefritt, og det har aldri vært et bedre tidspunkt for kulter av personlighet. Slå mens jernet er varmt!»

 

Legg igjen en kommentar